Yuva İlkokulu
Yuva Köyü GEVAŞ/VAN

VİZYON

Davranışlarıyla çevresine örnek olan, günün gelişen teknolojisine ayak uydurabilen ve kendini sürekli geliştiren, yetenek ve kabiliyetleri oranında mesleki ve akademik alana bilinçli bir şekilde yönelebilen, ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracakbireyler yetiştirmek.

MİSYON

Biz; Atatürk İlke Ve İnkılâplarına bağlı, Milli Eğitimin amaçları doğrultusunda barış içinde, çağdaş bir dünya için; yaratıcı, akılcı, özgür bireyler yetiştirmek için varız.

Öğretim Şekli :Tekli öğretim

Tekli öğretim

Okulumuz soba ile ısıtılmaktadır.

Servis Bilgisi

Civar köylerdeki öğretmenlerle birlikte çoğunlukla 3-4 köy öğretmenleri ortak bir servis ayarlayıp okula ulaşımı sağlamaktayız.

Uydu İnternet (VSAT)

İl merkezine 68, ilçe merkezine 24 km uzaklıktadır.

Köy

Kontenjan Bilgileri

3 adet şube bulunmaktadır.1. şube anasınıfı, 2. şube de 1. sınıf ve 2. sınıf birleştirilmiş 3. şube de ise 3.ve 4. sınıf birleştirilmiş sınıf olarak eğitim verilmektedir. 5 kademe toplam öğrenci sayısı şu an 30 dur. 3 adet öğretmen çalışmaktadır.